Prijs per set

Schuimpistool set Gecko 687889

Gecko
88687889
8718226878892
Korting
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Schuimpistool set Gecko 687889.

  • Voor hogedrukreinigers.
  • Met 5 opzetstukken.
  • Compatible met M22 aansluiting van hogedruk reinigers.
  • Diverse adpaters bijgesloten.

Schuimpistool set Gecko 687889.

Met de Gecko Snow Foam gun set krijgt je auto een grondige reiniging zonder dat de beschermende waxlaag wordt aangetast. Deze set is speciaal ontwikkeld voor auto's met gecoate, gewaxte of gesealde lakken. De gecko Snow foam gun combineer je met de Geck Snow foam. Het actieve schuim hecht zich aan de autolak en weekt het vuil zachtjes los. Hierdoor kunnen zelfs licht vervuilde auto's volledig worden gereinigd met behulp van een hogedrukreiniger. Voor sterk vervuilde voertuigen dient het als ideale voorwas en biedt het tevens de perfecte smering voor een veilige wasbeurt met de Gecko Wash Mitt. De Gecko Snow Foam gun is de ultieme Snow foam gun voor iedereen die zijn auto grondig wil reinigen met een krachtige laag snow foam. Deze schuimpistool, geschikt voor hogedrukreinigers, is ontworpen om een dikke laag snow foam gelijkmatig over je auto te verdelen. Door de combinatie van de hogedrukreiniger, schuimpistool en Gecko Snow Foam wordt je auto volledig bedekt met schuim, wat het de perfecte pre-wash maakt voordat je begint met wassen en detailen.

Toepassing:

Voor een complete reiniging van de auto.

Gebruiksaanwijzing:

Het gebruik is eenvoudig: vul het schuimpistool met Gecko Snow Foam en sluit het aan op de hogedrukreiniger. Breng het schuim gelijkmatig aan, laat het kort inwerken en gebruik vervolgens een microvezel washandschoen om de auto grondig te wassen. Spoel de auto af en droog hem daarna zorgvuldig met een schone microvezeldoek voor een glanzend eindresultaat. Met de Gecko Snow Foam gun set wordt het reinigen van je auto moeiteloos en effectief, terwijl de beschermende waxlaag intact blijft.

Dit schuimpistool wordt compleet geleverd met 5 verschillende opzetstukken. Het is compatibel met elke hogedrukreiniger met m22 schroefdraad en kan moeiteloos gebruikt worden in combinatie met snow foam shampoo. Bovendien worden diverse adapters voor verschillende soorten hogedrukreinigers meegeleverd voor optimale flexibiliteit.

Gerelateerde Producten