Prijs per can

Snow Foam Autoshampoo Gecko 687535

Gecko
88687535
8718226875358
Korting
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Snow Foam Autoshampoo

  • Gecko 687535
  • Inhoud: 2,5 liter
  • Grondige reiniging
  • Streeploos en glanzend eindresultaat.

Snow Foam Autoshampoo Gecko 687535.

Gecko Snow Foam autoshampoo, een krachtige hoogschuimende autoshampoo, biedt een doeltreffende oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vuil van uw voertuig. Deze autoshampoo heeft een diepgaande reinigende werking, zonder schade toe te brengen aan de lak of bestaande waxlagen. Maak gebruik van Gecko Snow Foam als autoshampoo in combinatie met een hogedrukreiniger en de Gecko foam gun voor optimale resultaten. Dit product garandeert niet alleen een grondige reiniging, maar ook een streeploos en glanzend eindresultaat. Bovendien heeft deze speciale shampoo een verfrissende kersengeur, waardoor het reinigen van uw voertuig een aangename ervaring wordt.

Gecko Snow Foam is doorgaans de ideale keuze als voorwas voor je voertuig. Deze speciale autoshampoo zorgt ervoor dat al het hardnekkige vuil moeiteloos losweekt, waardoor je het vervolgens eenvoudig kunt wegspoelen met een hogedrukreiniger. Ontdek nu de effectieve reinigingskracht van Gecko Snow Foam en geef je auto de zorg die het verdient, terwijl je tijd bespaart op het reinigingsproces. Verbeter de glans van je voertuig en ervaar de voordelen van deze geavanceerde autoshampoo.

Toepassingen:

De Gecko snow foam is geschikt voor gebruik op diverse voertuigen, waaronder auto’s, vrachtwagens, motorfietsen, en boten. Het is veilig te gebruiken op alle lakafwerkingen, inclusief metallic.

Gebruiksaanwijzing:

Meng 1 deel Gecko snow foam met 10 delen water in een schuimkanon of schuimlans. Breng gelijkmatig aan
op het voertuigoppervlak, beginnend vanaf de onderkant en omhoog werkend. Laat het schuim enkele minuten inwerken om het vuil los te maken. Gebruik een zachte washandschoen of spons om het voertuig voorzichtig te wassen, werkend van boven naar beneden. Spoel de washandschoen of spons regelmatig uit om vuilophoping te voorkomen.

Spoel het voertuig grondig af met schoon water om alle schuimresten en vuil weg te spoelen. Droog het voertuig met de Gecko Drying Towel (art. nr. 88687879) om watervlekken te voorkomen en een glanzend resultaat te verkrijgen. De Gecko snow foam wordt geleverd in een can autoshampoo van 2,5 liter. Grotere verpakkingen op aanvraag.