Prijs per stuk

Gecko Bucket Filter voor emmer.

Gecko
88687533
8718226875334
Korting
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Gecko Bucket Filter voor emmer.

  • Rooster voor in de Gecko autowas emmer.

Gecko Bucket Filter.

- Inlegrooster t.b.v. Gecko autowas emmer 88687532

De Gecko Bucket filter is een inlegrooster dat zand en gruis op de bodem van de Gecko wasemmer houdt. Het filter voorkomt dat zand zich in het water beweegt, waardoor de kans op krassen tot een minimum wordt beperkt. Het voorkomen van krassen door zand en gruis in de lak is altijd een uitdaging zonder filter. Gebruik daarom altijd de Gecko bucket filter als u met de Gecko wasemmer werkt. Het filter is slim ontworpen om vuil en gruis te scheiden van het waswater, waardoor het zich niet kan hechten aan de Gecko washandschoen of Gecko jumbo Spons. Dit voorkomt uiteindelijk krassen en waskringen tijdens het wassen. Door het gebruik van de Gecko bucket filter wordt de levensduur van andere wasbenodigheden zoals een washandschoen of spons verlengd. Het is daarnaast gemaakt van hoogwaardig en zwaar materiaal, waardoor het inlegrooster extra lang meegaat en kan hij keer op keer gebruikt worden.

Toepassingen:

Het filter voor in de wasemmer is geschikt voor alle autoliefhebbers. Een must-have voor in de Gecko wasemmer (art.nr. 88687532). Maak de set compleet met een Gecko jumbo spons en Gecko Shampoo & wax.

Gebruiksaanwijzing:

  • 1. Verzamel alle wasbenodigheden zoals de wasemmer, washandschoen of spons Gecko Wash & wax shampoo en het filter.
  • 2. Plaats het filter op de bodem van de Gecko wasemmer.
  • 3. Vul de emmer met schoon waswater en met Gecko wash & wax shampoo. Meng het water goed met de shampoo totdat er schuimt ontstaat.
  • 4. Dompel de washandschoen of spons onder in de emmer en breng aan op uw auto.
  • 5. Nadat de spons is gebruikt, spoelt u de de washandschoen of spons uit in de emmer. Beweeg hierbij krachtig op en neer om vuildeeltjes los te halen.
  • 6. Na het wassen haalt u het filter uit de wasemmer. Spoel het filter af onder schoon water en maak de wasemmer weer schoon voor de volgende wasbeurt.
Gerelateerde Producten