Prijs per set

Mirka Deros 5650CV 125/150 mm + Case

Mirka
95MID5650202CA
6416868241426
Korting
  Levertijd:1-2 Werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Specificaties

Mirka Deros 5650CV + Case

 • Schuurpad 150 mm + 125 MM
 • Opbergbox
 • Stroomkabel bijgeleverd
 • Excentrisch
 • Uitslag 5.0 mm

Mirka Deros 5650CV 125/150 mm + Case

Hoe kan de Mirka® DEROS, onze populairste schuurmachine, u helpen met uw bedrijf en uw schuurprojecten? Dankzij de gepatenteerde borstelloze motor met hoog rendement beschikt deze bekroonde schuurmachine over voldoende vermogen om de klus snel en stofvrij te klaren.

De machine is ergonomisch en eenvoudig in gebruik en het innovatieve ontwerp biedt vele voordelen, zoals:

 • Snelheid
 • Weinig onderhoud
 • Lange levensduur

Houd uw werkruimte schoon.

Wat betreft stof, is de Mirka DEROS een excentrische schuurmachine waarop u kunt vertrouwen om uw werkruimte schoon te houden. Niets laat een slordigere indruk na dan wanneer een klant ziet dat u plekjes hebt overgeslagen of een ongezonde stofbende hebt achtergelaten. Ons specifieke model kan worden aangesloten op een , een specifiek ontwerp dat is geoptimaliseerd voor de luchtstroom om zoveel mogelijk schuurstofdeeltjes op te vangen. Geen ander systeem komt ook maar in de buurt van DEROS. Wanneer u werkt met Mirka DEROS, werkt u met één doel voor ogen: het resultaat. U kon kiezen uit allerlei opties, maar u wist dat Mirka de beste keus was, omdat u weet dat ons kwaliteitsgereedschap u nooit in de steek laat wanneer een klus moet worden geklaard. Uw werkplek is nog steeds schoon na een hele dag werken met Mirka DEROS, de hoogwaardige excentrische schuurmachine die is voorzien van een efficiënt stofafzuigsysteem.

Verlaag uw dagelijkse blootstelling aan trillingen.

Bij de Mirka DEROS is ook rekening gehouden met uw gezondheid, met een ergonomisch ontwerp en een laag trillingsniveau. We weten dat schadelijke trillingen worden gegenereerd tijdens het werken met elektrische schuurmachines en welke uitwerking dat op uw armen kan hebben. We hebben een app ontwikkeld met het oog op het groeiende belang van gezondheid en veiligheid op de werkplek en specifiek om werklieden te helpen schadelijke trillingen te vermijden. Mirka DEROS is voorzien van een geïntegreerde trillingssensor en Bluetooth® low energy-technologie voor onmiddellijke kalibratie en soepele bediening. We streven ernaar het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken, met minder druk op uw lichaam.

Aandrijving:

Electrisch

Soort:

Schuurmachine

Gerelateerde Producten